Workshop: zichtbaar met creatieve content

Leer in één dag hoe je creatieve en strategische content creëert! 

Originele invalshoeken bedenken, innovatieve ideeën voor jouw bedrijf uitwerken, potentiele klanten ook daadwerkelijk bereiken, ontzettend succesvolle single brainstormsessies houden, snappen hoe Google werkt en ook nog eens megagoed scoren met zoektermen die bij jou passen.

Tijdens deze workshop tik jij zonder problemen de bovenstaande onderwerpen af. 

Creatief zijn met pijn en moeite

Teksten schrijven kan je wel. Als je eenmaal een onderwerp bedacht hebt dan. Want dat kost flink wat moeite. Soms zoveel dat je de handdoek maar weer in de ring gooit en gewoon niets creëert. En als je wel iets op papier hebt gezet, bereikt de tekst de juiste doelgroep niet. Je hebt namelijk geen idee hoe je Google voor je laat werken. Goed scoren via een zoekmachine lijkt voor jou gewoon niet weggelegd. 

Wist jij dat dit allemaal verhalen zijn die jij jezelf vertelt? Dat jij de enige bent die denkt dat jij niet creatief en online goed vindbaar kan zijn? Wij geloven namelijk wèl dat dit heel goed mogelijk is! 

Je weet hoe je ALTIJD creatieve content kan creëren en daarmee ook nog eens goed scoort in Google? 

In 1 dag alle tools in handen om
creatief en strategisch te schrijven!

Tijdens de workshop leert Linda Groenewegen van Head of Creativity je alles over het creëren van creatieve content. Zij laat je zien hoe je ook (of misschien zelfs juist!) solo geweldig goed kan brainstormen en dat je daardoor nooit meer zonder creatieve invalshoeken zit. De tools die je tijdens deze training leert, zorgen niet alleen voor doorbraken in je business, maar ook in je mindset.  

Ik neem het vergroten van jouw online-vindbaarheid voor mijn rekening. De geweldige ideeën die je ‘s ochtends met Linda hebt uitgewerkt, gaan we ‘s middags direct omzetten in volledig contentplan. Ik leer je de basis van zoekmachineoptimalisatie en hoe je ervoor zorgt dat je altijd vindbaar bent via Google. Daarna leg ik je uit hoe je de juiste zoektermen kiest en deze vervolgens verwerkt in succesvolle content. 

Na deze work weet jij als geen ander hoe jij die heerlijk creatieve flow creëert en direct supersuccesvolle en goed scorende content schrijft!

Zie jij in hoe belangrijk deze skills zijn en kan jij niet wachten om alle tools in handen te krijgen om creatieve en strategische content te creëren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 6 tips waar je meteen mee aan de slag kan. De workshop wordt gegeven in november en de definitieve datum volgt snel! 

Vergeet de aanvraag niet te bevestigen. Dit doe je door op de link te klikken die je direct in je inbox ontvangt.