Gratis e-book
Jouw tekst verdient een killer titel

Ik kom ze dagelijks tegen: teksten met een steengoede inhoud en tegelijkertijd ook een enorm slechte titel. Het gevolg? De kop van je tekst wordt gescand, als ‘niet interessant’ bestempeld en vervolgens ook niet gelezen. Hoe sterk je verhaal ook is, als het geen goede titel heeft, kom je nergens.

Ik ben door schade en schande wijs geworden en wil jou dat graag besparen. Daarom  heb ik dit e-book voor je geschreven. Met deze 10 tips zorg jij ervoor dat jouw tekst de killer titel krijgt die hij verdient! 

Titelfrustraties

Het is zo frustrerend als je een heel goed verhaal hebt geschreven, maar je daar geen passende titel bij kan bedenken. Misschien kom je niet op de juiste woorden, zijn je titels veel te lang of lukt het je gewoon niet om een originele invalshoek te bedenken. Je staart uren naar het scherm en uiteindelijk ben je het zat. Je kiest voor een nietszeggende titel, dan ben je er in ieder geval vanaf.

Ik kan daar heel kort over zijn: doe dat nooit!

Jouw verhaal had rijen nieuwe klanten kunnen aantrekken, maar zij lezen door een gebrek aan een spannende kop jouw tekst nu helemaal niet.

Ga ermee
aan de slag

Ga juist met het bedenken van een killer titel aan de slag! Ik help je daarbij, door middel van dit super waardevolle en interessante e-book. Wist je bijvoorbeeld dat Google een hele berg regels heeft opgesteld waaraan een goede SEO-titel moet voldoen? En dat je veel meer lezers trekt wanneer je een bepaalde volgorde van woorden hanteert? 

10 tips voor het bedenken van de beste kop

In mijn gratis e-book ‘Jouw tekst verdient een killer titel’ geef ik je 10 tips voor het bedenken van de beste kop. Je leert waarom het zo ontzettend belangrijk is om aandacht te besteden aan het titel. Na het omslaan van de laatste pagina weet je hoe je ervoor zorgt dat jouw teksten voortaan beter gelezen worden. Titel-stress is verleden tijd, want je hebt de kennis in huis om zonder frustratie een goede kop te bedenken.

redigeren

*Met de aanvraag geef je ook toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Uiteraard heb je de mogelijkheid je hiervoor uit te schrijven.