SEO-training voor ondernemers

Groeien wil je, het liefst tot in de hemel! Met jouw onderneming ga je de wereld veroveren, dat weet je zeker. Alleen… Potentiële klanten vinden je niet. De socialmedia-kanalen van je business heb je aardig op orde, maar op Google ben je nergens te bekennen. En dat terwijl je weet dat zoekmachineoptimalisatie juist een geweldige manier is om te groeien! Weet je wat jij nodig hebt? Een SEO-training voor ondernemers met een superlaagdrempelige uitleg en praktische opdrachten waardoor jij direct aan de slag kan met het verbeteren van jouw online-vindbaarheid.

Je hebt wel geprobeerd om je te verdiepen in SEO, maar je strandde al snel in moeilijke termen en lastige programma’s. Hierdoor heb je het idee dat het mega-ingewikkeld is en zeker niet voor jou weggelegd.  

Zal ik je geruststellen? 

Zo zonde, want hierdoor laat je een enorme groep potentiële klanten links liggen. Misschien sta je wel bovenaan in Google als mensen op jouw naam zoeken, maar word je ook gevonden op de kernwoorden van jouw onderneming? Komen mensen als eerste bij jou terecht als ze zoeken op bepaalde informatie die zo kenmerkend is voor jouw specialiteiten? Nee? Dan is het de hoogste tijd om met de online-vindbaarheid van jouw bedrijf aan de slag te gaan. 

Zonder de SEO-training voor ondernemers blijf je hier tegenaan lopen...

 • Je wordt niet of nauwelijks gevonden op zoektermen die met jouw business te maken hebben.
 • Je ziet dat veel van jouw concurrenten beter scoren in Google en daardoor ook eerder benaderd worden.
 • Je voelt je machteloos als je naar de bezoekersaantallen van jouw website kijkt.
 • Je weet dat dit de perfecte manier is om jouw onderneming te laten groeien en het frustreert je enorm dat je niet weet hoe.
 • Je bent een autoriteit binnen jouw vakgebied, maar als ze een expert zoeken via Google, komen ze niet bij jou uit.
 • Jouw website is totaal niet geoptimaliseerd, waardoor hij ook nooit goed KAN gaan scoren als je er niet mee aan de slag gaat.

Hoe geweldig zou het zijn als jij jouw potentiële klanten weet te bereiken via Google? Dat ze direct bij jou uitkomen als ze een fantastische bruidsfotograaf zoeken of een hele fijne life- en businesscoach? Realiseer je eens hoe hard je kunt groeien als je weet hoe je jouw doelgroep direct aanspreekt en mensen meteen bij jou uitkomen als ze staan te springen om bijvoorbeeld een webdesigner. 

Dit kan je allemaal bereiken door het volgen van de SEO-training voor ondernemers

 • De machteloosheid en onwetendheid is voorbij. Je hebt nu zelf alle kennis in huis om de bezoekersaantallen van jouw website te laten groeien.
 • Potentiële klanten komen bij jou uit als ze op zoek zijn naar een expert binnen jouw vakgebied en niet meer meteen bij de concurrentie.
 • Het bereiken van je doelgroep is geen probleem meer, omdat je ZELF weet hoe je goed scoort in Google.
 • Je bent niet meer afhankelijk van Facebook of Instagram voor de verkoop van jouw producten of diensten. Klanten weten je nu ook via Google te vinden.

Niet iedere ondernemer heeft dezelfde dromen, ambities en doelen. Daarom heb je de keuze uit drie verschillende SEO-trainingen. 

SEO-Start

 • Google & Google Analytics

  Ik leg je uit hoe Google te werk gaat en ik leer ik je alles over Google Analytics, zodat je precies weten welke belangrijke data je uit deze dienst haalt en hoe je het analyseert.

 • Search Console

  Waarom is dit de allerbelangrijkste dienst van Google om goed te kunnen scoren en hoe koppel je het aan je website? Ik leg je alles tot in detail uit.

 • Zoektermen

  Met de juiste zoektermen bereik je het publiek dat jij op je website wilt hebben. Maar... hoe vind je ze? Na deze module kies je feilloos de juiste zoekterm voor jouw tekst.

 • 3 werkboeken

  Van iedere module ontvang je niet alleen een video, maar ook een uitgebreid werkboek met opdrachten.

SEO-Compleet

 • Alle modules van SEO-Start

  Je begint met alle modules van SEO-Start, omdat dit de basis is. Maar jij neemt geen genoegen met de basis. Jij wilt het COMPLETE pakket. Daarom pak je direct goed door.

 • SEO-teksten

  Hoe schrijf je een goede SEO-tekst, zodat je goed gevonden wordt door Google? Ik pak zowel de blog- als de gewone webteksten mee.

 • Linkbuilding

  Waarom zijn kwalitatieve backlinks zo belangrijk en hoe zorg jij ervoor dat je er genoeg verzamelt? Ik leg je uit hoeveel invloed jij kan uitoefenen op de vindbaarheid van jouw website.

 • 5 werkboeken

  Je ontvangt 5 werkboeken met opdrachten waardoor jij meteen aan de slag kan met het vergroten van jouw online-zichtbaarheid.

SEO-VIP

 • Alle modules van SEO-compleet

  We beginnen uiteraard bij het begin. Je krijgt dus sowieso alle modules en werkboeken van SEO-Compleet, zodat je op je eigen tempo aan de slag met zoekmachineoptimalisatie.

 • Optimalisatie

  Alle nieuwe content is nu SEO-proof, maar wat doe je met de bestaande pagina's? Ik leer je hoe je jouw website optimaliseert.

 • 1:1 coaching

  Je krijgt na iedere twee modules een 1:1 coaching van 30 minuten waarin we de opdrachten bespreken en jouw vragen bespreken. Hierdoor kan jij alle kennis meteen toepassen.

 • SEO-rapport

  Je ontvangt een uitgebreid SEO-rapport waarin ik de verbeterpunten van jouw website benoem en direct uitleg hoe je hiermee aan de slag kan.

Je volgt de training op je eigen tempo. Iedere week ontvang je van mij een e-mail met daarin de link naar de video, het wachtwoord en het werkboek. In het werkboek vind je opdrachten die naadloos aansluiten bij de lesstof van die week. Doe ze ook iedere week, zodat je direct progressie ziet! 

Alle trainingen starten op 1 november 2019. 

SEO-START

97,-
 • Je legt een geweldige basis voor een SEO-proof website
 • Je weet nu hoe je de bezoekersaantallen kan laten groeien en begint daar direct mee.
 • Je kan door de praktische tips en opdrachten meteen aan de slag.

SEO-COMPLEET

174,-
 • Je hebt alle kennis in huis om jouw website goed te laten scoren.
 • Je maakt een vliegende start doordat je alle aspecten van SEO hebt doorlopen.
 • Je website is door de opdracht direct geoptimaliseerd.

SEO-VIP

499,-
 • Door de 1:1 coaching weet je meteen wat werkt voor jou.
 • Met het rapport in je hand pak je alle zwakke plekken van jouw website aan.
 • Na het VIP-traject heeft SEO geen geheimen meer voor jou.

Deze dames volgden al eerder een training van De Blogbaas!

De SEO-training zit absoluut boordevol waarde. Gabriëlla weet een bak aan informatie heel praktisch uit te leggen én te vertalen naar de praktijk, zodat je ook direct zelf aan de slag kan. Ik dacht eerst dat mijn vindbaarheid als ondernemer wel los zou lopen, maar begrijp nu dat je daar toch écht iets voor moet doen. Ben je ondernemer, dan raad ik je deze training absoluut aan, iets om tijd voor vrij te maken in je agenda. Gabriëlla is zelf onwijs gedreven en altijd bereid om even met je mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Ymkje Hoekstra
MultiplYMe - Online Coaching voor Moeders

"Ik ben de SEO-training gaan volgen zodat ik mijn (nieuwe) blog direct goed kon optimaliseren. Ik blog al zo'n 8 jaar, maar ik heb mij er eerder nooit in verdiept. Gabriëlla is megakundig, weet precies waar ze het over heeft en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Met recht een SEO-expert! (..) Nu ik alles wat ik heb geleerd uit de cursus toepas op mijn blog, merk ik direct resultaten en ik vind het supertof dat ik dus echt zelf invloed heb op mijn positie in Google." 

Milou Smit
Milousmit.nl - Body positivity coach

SEO - Al zoveel van gehoord maar nog nooit iets écht van begrepen. Gabriella weet bizar veel van dit onderwerp en legt alles zo duidelijk uit. De opdrachten in overzichtelijke stappen zorgen voor een hele waardevolle training.

Een must voor iedereen die graag goed gevonden wil worden.
Ze maakt het zelfs leuk…

Google is gonna be my best friend 🙂

Jodi van Doornen
Blogger - Liefthuis.nl