De Blogbaas

Testimonials

Inmiddels hebben al vele tientallen bloggers en ondernemers een van de SEO-trainingen van De Blogbaas gevolgd. Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op, maar nog gelukkiger word ik van alle mooie testimonials die ik al heb mogen ontvangen.  

De Blogbaas - testimonials

“Ik dacht dat ik na jaren bloggen wel het een en ander wist over SEO. Ik besloot de cursus te doen, omdat ik wist dat ik meer met mijn SEO kon en graag iets wilde leren over Google Search Console. De cursus heeft mij uiteindelijk zoveel meer geleerd dan ik vooraf kon bedenken. Daarnaast is de inhoud superpraktisch en kun je na iedere week direct aan de slag. Ik heb een test gedaan met een paar van m’n artikelen en stond binnen no-time bovenaan (op nummer 1) in de zoekresultaten met verschillende zoektermen. Gewoon omdat m’n blogs waarop ik gevonden wil worden nu van top tot teen goed in elkaar zitten.”

Lian

Amerika Reiscoach

Review De Blogbaas

Wat ben ik blij dat ik de SEO-training van de Blogbaas heb gevolgd! Ik wist dat ik wat moest met dat SEO, maar hoe ik dat moest doen en wat ik moest doen was toch lastiger in de praktijk. Nadat Gabriella voor mij de gratis SEO-test had gedaan voor mijn blog Bakery from the Corner, had ik al superveel goede tips gekregen. De training bood me handvaten om hier zelf mee aan de slag te gaan en het fijnste was dat ik Gabriella lastig kon vallen met al mijn vragen die specifiek voor mijn site zijn! De training was een goede start voor mij.

Daphne

Blogger Bakery from the Corner

Testimonial Milou Smit De Blogbaas

Ik ben de training SEO-basics gaan volgen zodat ik mijn (nieuwe) blog direct goed kon optimaliseren. Ik blog al zo'n 8 jaar, maar ik heb mij er eerder nooit in verdiept. Gabriëlla is megakundig, weet precies waar ze het over heeft en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Met recht een SEO-expert! Ik heb nu een beetje spijt dat ik er nooit eerder mee aan de slag ben gegaan, want het werkt supergoed. Nu ik alles wat ik heb geleerd uit de cursus toepas op mijn blog, merk ik direct resultaten en ik vind het supertof dat ik dus echt zelf invloed heb op mijn positie in Google. Een aanrader voor iedere blogger!

Milou Smit

Grammar Coach / Body positivity blogger

De SEO-basics training zit absoluut boordevol waarde. Gabriëlla weet een bak aan informatie heel praktisch uit te leggen én te vertalen naar de praktijk, zodat je ook direct zelf aan de slag kan. Ik dacht eerst dat mijn vindbaarheid als ondernemer wel los zou lopen, maar begrijp nu dat je daar toch écht iets voor moet doen. Ben je ondernemer, dan raad ik je deze training absoluut aan, iets om tijd voor vrij te maken in je agenda. Gabriëlla is zelf onwijs gedreven en altijd bereid om even met je mee te denken en je vragen te beantwoorden.

Ymkje Hoekstra

Expert in balans (voor moeders)

Jodi van Doornen - liefthuis.nl

SEO - Al zoveel over gehoord maar nog nooit iets écht van begrepen. Gabriella weet bizar veel van dit onderwerp en legt alles zo duidelijk uit. De opdrachten in overzichtelijke stappen zorgen voor een hele waardevolle training. Een must voor iedereen die graag goed gevonden wil worden.
Ze maakt het zelfs leuk… Google is gonna be my best friend 🙂

Jodi van Doornen

Lief Thuis / Feestje van Hout

review De Blogbaas - Fier het Leven

Door Gabriëlla weet ik nu hoe Google werkt. Hoe Google denkt. En wat ik eraan kan doen om beter gevonden te worden met Fier het Leven. De Blogbaas als naam klopt. Wat een baas is zij! 

Hanke Amels

Fier het leven

aanbeveling De Blogbaas

"Met haar sprankelende persoonlijkheid stelt Gabriëlla je direct op je gemak. Dat merkte ik toen ik mij aanmeldde als eindredacteur bij Content Collective voor het eerst. Hoewel ik genoeg ervaring had als schrijver, had ik nog nooit ‘voor de echt’ teksten geredigeerd. Dankzij Gabriëlla’s heldere feedback draai ik nu mijn hand niet meer om voor redactiewerk en neem ik zelfs betaalde redactie-klussen aan. Haar vertrouwen en coaching heeft mij daar zeker bij geholpen!” ​

Melanie van der Linden

Copy to Go